A Szent Miklós Gyermekvédelmi Intézmény sportnapot szervezett az ellátott gyermekeinek

A Jótevő Alapítvány Orosz Judit Sára közreműködésével és a Szent Miklós Gyermekvédelmi Intézmény 2019. október 26-án immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő sportnapi rendezvénnyel kedveskedett a fenntartásában lévő gyermekvédelmi intézmény ellátottjainak.

Helyszínül a nyíregyházi Szent Miklós Általános Iskola tornaterme szolgált, kiegészülve az iskola udvarával, ahol kényelmesen elfért a csaknem 200 fős vendégsereg.

Fényes Zsolt intézményvezető megnyitó beszédével és Iski Péter atya közös imádságával kezdve engedtünk teret az egész napos kikapcsolódásnak.

Délelőtt fiú és lány labdarugó versenyeken bizonyíthatták ügyességüket a gyerekek. Színvonalas és eseménydús mérkőzéseknek lehettünk tanúi. Az ebéd elfogyasztása után a sor és váltóversenyek izgalmas feladataival mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket gyermekeink. A közös csapatmunka vidám hangulatban telt, melyben megmutatkozott a résztvevők küzdésvágya is. A rendezvény egész ideje alatt kézműves foglalkozással is várták a kicsiket és nagyokat egyaránt munkatársaink. Lehetőség nyílt gyöngyfűzésre, többféle alapanyagból és technikával való karkötők elkészítésére, kisebbeknek színezők kifestésére, és akinek még kevésnek bizonyultak a mozgás adta lehetőségek azok az iskola szabadtéri fitness parkjában megdolgoztathatták az izmaikat, továbbá még ping- pongozásra is volt lehetőségük.

A nap végét eredményhirdetéssel zártuk, az okleveleket, érmeket, vándorserlegeket az intézményvezető Úr adta át a díjazottaknak.

Mindenki nagyon jól érezte magát, és kellemesen elfáradt, és élményekben gazdagon térhetett haza.

Hálával köszönjük Iski Péter atyának, Mosolygó Béla atyának és ifj. Obbágy László atyának hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel a sportnapunkon, illetve a szervezők és segítők áldozatos munkáját.

Szöveg: Bene Dóra, fotó: Szent Miklós Gyermekvédelmi Intézmény

Nyíregyházi Egyházmegye

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink

Székhely

4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 5.

Telefon

+36 30 740 4444

Email

jotevo.alapitvany@nyirgorkat.hu

Kapcsolattartó, ügyintéző

Orosz Judit Sára

Ügyfélfogadási idő

Hétfő - Csütörtök: 07:30 - 16:00
Péntek: 07:30 - 13:30

Adószám

18736368-1-15

Számlaszám

10702071-69434576-51100005

Közösségeink

Üzenjen nekünk!